Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier/middag: Genmab og Novo trækker ned i ellers blandet C20

De danske eliteaktier ligger blandet torsdag middag med en nogenlunde ligelig fordeling mellem aktier, der stiger henholdsvis falder. Et fald til blandt andre sværvægteren Novo Nordisk betyder dog, at indekset samlet set ligger 0,5 pct. lavere i 1002,69 efter nogle gode uger, hvor indekset har rettet sig 16 pct. siden årets bundniveau på 865,21 sat i løbet af 9. februar.

- Det har været nogle ret gode uger, hvor der i forhold til nøgletal ikke ser ud til at have været noget til at udløse det rally. Det er muligt, at folk stryger noget af profitten og stopper op for at tage en puster før mødet i Den Europæiske Centralbank i næste uge, siger investeringsmanager Ben Kumar fra Seven Investment Management til Bloomberg News.

trækker godt ned i C20 med et fald på 1,9 pct. til 359,10 kr. efter Jyllands-Postens omtale af de kendte problemer for selskabet i Kina. Novo Nordisk bliver hårdt presset på det kinesiske marked, hvor særligt ærkerivalen Sanofi har bidt sig godt og grundigt fast på det vigtige og hastigt voksende marked for basalinsulin, skriver avisen...

BRANCHENYT
Læs også