Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier/Nordea: Det er tid til at stryge aktiegevinster

Efter den seneste tids markante kursstigninger på aktier bør investorerne stryge en del af gevinsten og nedbringe deres eksponering mod aktiemarkedet. Det skyldes, at aktiemarkederne tegner usikre, også selv om økonomien ifølge Nordea næppe står over for en recession.

Foto: Colourbox

- Vi har haft en helt vild rutsjebanetur på aktiemarkederne indtil videre i år, hvor udsvingene har været enorme og de første uger af året startede med fald på fald. Nu har vi stort set indhentet den svage start på året og fået solide kursstigninger de seneste uger. Derfor anbefaler vi vores kunder at tage toppen af risikoen og tage lidt gevinst hjem på ryggen af disse stigninger, siger seniorstrateg i Nordea Tine Choi.

De hjemlige eliteaktier i C20 Cap-indekset tog hul på 2016 med fald, der kulminerede 9. februar, hvor C20 Cap-indekset nåede niveau 883,49. Det var 15 pct. lavere end niveauet ved indgangen af 2016. Siden har aktiemarkederne dog rettet sig verden over, og herhjemme er C20 Cap-indekset igen kravlet over niveau 1.000 og ligger torsdag i 1.003,48 - et fald på 3,4 pct. i år...

BRANCHENYT
Læs også