Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

USA-aktier åbner positivt efter opløftende detailsalgstal

De amerikanske aktiemarkeder åbner fredag med små stigninger, hvor investorernes bekymringer for væksten i verdens største økonomi er aftaget en smule efter en bedre end ventet vækst i detailsalget i april.

Dow Jones-indekset stiger 0,04pct. til 17.727 og S&P 500-indekset løftes 0,1 pct. til 2066. Det teknologitunge Nasdaq-indeks åbner med et plus på 0,3 pct. i 4753.

J.C. Penny falder 3,9 pct. til 7,50 dollar, efter at den amerikanske varehuskæde har fortsat strømmen af horrible regnskaber fra detailvaresektoren, hvor det bliver til et skuffende salg samt en nedjustering af bruttomarginalprognosen for helåret. Det sammenlignelige salg viste et fald på 0,4 pct. sammenlignet med analytikerprognosen på en stigning på 3,3 pct. Til gengæld melder selskabet om at det sammenlignelige salg er steget i de sidste to uger af april efter fald i marts. For regnskabsåret 2016/17 sænkes forventningerne til bruttomarginalen fra tidligere ventet en stigning på 40-60 basispoint til nu en stigning på 10-30 basispoint...

Læs også