Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier/åbning: Plusser vinder indpas

Det bliver til en rolig dansk åbning, hvor plusserne langsomt blev øget i de første 10 minutter af handlen på fondsbørsen i København. Det afføder en stigning i C20 Cap-indekset på 0,54 pct. til 1056,4 kr. Det tyske Dax30-indeks åbner med en overraskende lille stigning på 0,06 pct. Mærsk-aktien genvinder noget af fredagens tab, imens Vestas-aktien fortsætter op. Hos sidepapirerne er fokus på Bioporto, som er i frit fald.

koncernchef Anders Runevad berettede fredag formiddag i positive vendinger om udsigterne for det amerikanske marked, hvilket gav Vestas-aktien et løft, så den fredag lukkede med et plus på 2,5 pct. Vestas-aktien stiger mandag morgen yderligere med 0,8 pct. til 479,7 kr.

Vestas-investorerne kan igen se rygter i egyptiske medier om nye ordrer, hvilket er gentagelser af tidligere meldinger. Rygterne går på, at Vestas kan lande en hensigtserklæring på 2,2 GW, hvor finansieringen af projekterne skal komme fra HSBC, EFK Denmark, Euler Hermes, IFU Denmark, Danida og CDP Banco Standard...

Læs også