IT
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Asos leverer svag vækst i fjerde kvartal

Den britiske internetdetailforhandler ASOS har leveret salgstal for det forskudte fjerde kvartal, hvor salget steg 15 pct., hvilket skuffer i forhold til analytikernes forventning på en vækst på 23 pct.

IT
Foto: Imaginechina via AP

ASOS' salg steg 15 pct. i fjerde kvartal, hvilket skuffer i forhold til analytikernes forventning på en vækst på 23 pct. Det britiske salg steg 33 pct. sammenlignet med analytikerkonsensus på 30 pct. Indtjeningen før skat ventes at være på niveau med markedets forventninger.

For regnskabsåret 2014/15 ventes en indtjening på niveau med 2013/14, og der er yderligere planer om at investere betydeligt i infrastruktur og teknologiplatformen. Finanshuset Oriel vurderer, at forventningerne til 2014/15 er skuffende, idet markedet havde ventet en forbedring. Investeringsniveauet var ifølge finanshuset nødvendigt, men størrelsen er en overraskelse.

Asos har danske Anders Holch Povlsen som storaktionær. Anders Holch Povlsen er ejer af den danske tøjgigant Best Seller, som også er leverandør til internetmodeforhandleren Asos.

BRANCHENYT
Læs også