IT

Apple om bøjet iPhone: Kun ni har klaget

Rygterne svirrer på de sociale medier om bøjeligheden af ny iPhone 6. Nu svarer Apple igen.

IT
Apple svarer igen oven på de mange meldinger om, at særligt iPhone 6 Plus bøjer efter en tur i lommen. Kun ni har brokket sig, lyder det fra Apple. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP

"Bendgate".

Sådan lyder det på de sociale medier om robustheden af de nye iPhone 6.

Aluminium og en tynd, aflang konstruktion er tilsyneladende en dårlig kombination, hvis man vil undgå en bøjet mobil.

Men nu går Apple i defensiven.

"Ved normal brug er en bøjet iPhone et ekstremt sjældent syn, og efter de første seks dage, hvor telefonen har været til salg, har i alt ni kunder kontaktet Apple med en bøjet iPhone 6 Plus. Som med ethvert Apple produkt, hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt Apple," skriver virksomheden i en pressemeddelelse torsdag.

Meldingen kommer ovenpå en storm, efter salget af iPhone 6 startede.

På kendte hjemmesider som Macrumors og Gizmodo har der været rapporter fra iPhone 6-ejere, som beskriver, at telefonen er blevet bøjet blot ved at være i lommen.

På Unbox Therapy kan man se en test af, hvordan telefonen både bøjes, og udsættes for uoprettelige skader, kun ved brug af de bare hænder.

Video: iPhone 6 Plus bøjetest. Åbner i nyt vindue.

Alligevel maner Apple altså til besindighed.

"Vores iPhones er designet, udviklet og fremstillet til at være både smukke og robuste," lyder det endvidere i pressemeddelelsen, som kommer på en dag, hvor Apple-aktien er styrtdykket oven på nyheden om, at virksomheden måtte trække en ny iOS-opdatering tilbage blot en time efter lanceringen.

10 idéer, der kan ændre Danmark
Få historierne om de iværksættere, der har potentialet til at redefinere dele af dansk erhvervsliv. Få magasinet her
BRANCHENYT
Læs også