Gammel IT
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

App kan omdanne din smartphone til et kasseapparat

"Register" har kun været tilgængelig i USA og Canada. Indtil nu.

Administrerende direktør i Square, og den ene grundlægger af Twitter, Jack Dorsey.  Foto: Jeff Chiu/AP

Den gratis app ”Register” har førhen kun været tilgængelig i USA, Japan og Canada, men udvider nu og bliver tilgængelig over hele verden. Appen omdanner en tablet eller en smartphone til et kasseapparat, som kan bruges til at behandle betalinger og samtidig spore detaljerede oplysninger om salget. Det skriver Financial Times.

- Vi synes ikke, at betalingsvirksomheden er en dårlig forretning, men vi mener, der er flere muligheder i alle de data, som vi kan give tilbage til vores kunder, siger Jack Dorsey, som er medstifter af Twitter og leder af Square.

Den globale udvidelse kommer, efter analytikere er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, om Square kan tjene nok penge ved de små profitter, selskabet tjener på at ekspedere kreditkortbetalinger på de eksisterende tre markeder.

Selskabet har ikke planer om at lancere sin firkantede ”dongle”, der kan tilsluttes en iPhone eller iPad og bruges til at at læse kreditkort, globalt. Fokus er i stedet på app’ens muligheder for at administrere data omkring skat og salg, hvilket er en tjeneste, som brugeren skal betale for.

Læs også
Top job