IT
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Så voldsomt er Netflix vokset på få år

"House of Cards" og andre populære serier fortsætter med at suge nye kunder til butikken.

IT
Elise Amendola

Da Netflix fremlagde sit regnskab for fjerde kvartal 2015 i tirsdags, overraskede virksomheden analytikerne med sin store indtjening, med ti cent per aktie – her havde Wall Street blandt andet skønnet en indtjening på to cent per aktie.

Og Netflix buldrer også frem på flere andre parametre, det viser en gennemgang af Netflix’ regnskaber, som er foretaget af revenuesandprofits.com.

Blandt andet er omsætningen gået fra 5,51 mia. dollar i 2014 til 6,78 mia. dollar (hvad der svarer til ca. 46,8 mia. kr.) i 2015. En stigning på ca. 23,2 pct.

Det samlede antal af abonnementer, som benytter streamingplatformen, er i perioden Q1 2013 til Q4 2015 øget fra 36,3 mio. til 74,8 mio. abonnenter. Hvilket er mere end en fordobling af antallet af abonnementer.

Gennemgangen viser også, at Netflix støt øger indtægterne, der bliver genereret af ikke-amerikanske abonnenter, som betaler for streaming af tv-serier og film.

Virksomheden annoncerede i slutningen af 2015, at streamingydelserne var blevet ekspanderet til yderligere 130 lande, hvilket gør tjenesten tilgængelig for brugerne i 190 lande samlet.

Samtidig blev det annonceret, at indtrædelsen på ”det sidste af de helt store markeder”, Kina, er en af virksomhedens helt store mål.

BRANCHENYT
Læs også