Økonomi
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Vind biografbilletter til The Big Short

Filmen The Big Short har biografpremiere i næste uge. Skal du ind og se den?

Filmen "The Big Short" har blandt andre Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling og Brad Pitt på rollelisten. Foto: Jaap Buitendijk/Paramount Pictures

Ejendomsmarkedet, kreditforeninger og finansielle produkter er normalt ikke ord, man forbinder med Hollywood, men i The Big Short er det ikke desto mindre elementerne i en rost komedie.

Filmen har allerede vundet en Golden Globe, men først i slutningen af januar har den dansk premiere.

I samarbejde med United International Pictures udlodder Finans 5x2 biografbilletter til filmen, der har premiere d. 28. januar. Alt du skal gøre at at svare på tre spørgsmål, så får du muligheden for at tage en god ven med i biografen.

"The Big Short" er historien om de få outsidere, der i 00'erne ikke troede på, at træerne kunne vokse ind i himlen. De spillede mod bankerne, mod kreditforeningerne, mod markedet - og vandt.

Med på rollelisten er Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling og Steve Carell, der i en humoristisk film forsøger at gøre publikum lidt klogere på, hvordan og hvorfor den seneste finanskrise opstod. Du kan se en trailer for filmen nederst i denne artikel. Mere information her.

BRANCHENYT
Læs også