Gammel Opinion
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Ønsker du lavere aktiebeskatning? Prøv at lyt mere til modstanderen

Der er mange stærke argumenter for at sænke aktiebeskatningen. Desværre griber fortalerne for en lavere skat tingene forkert an

Det er på vej til at blive som vejret: Det debatteres næsten altid, men ingen kan gøre noget ved det. På samme måde er det med aktiebeskatningen. Argumenterne er gode, mange og rigtige. Det hjælper dog ikke noget at være god til at regne, hvis dem, som arbejder for en lavere kapitalbeskatning (bl.a. aktiegevinster), ikke kan regne modstanderen ud. Derfor: Brug tiden på at omfavne din modstander snarere end på at tale yderligere med dem, som du allerede er enig med.

Vi ser det om ikke ugentligt så dog på månedsbasis. Børsnoterede selskaber bliver afnoteret. Enten på grund af købstilbud og overtagelse eller også - og heldigvis sjældnere - på grund af økonomiske problemer. Ud og ind kan være dynamisk, men udfordringen er, at hver gang et selskab forlader børsnoteringspladsen, kommer der ikke et andet selskab og tager over. Enten vælger de en anden finansiel løsning eller også bliver de børsnoteret uden for Danmark. Ofte, for de mindre selskabers vedkommende, i Sverige. ..

Læs også