Gammel Opinion
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tine Thygesen: Tre ting kendetegner fremtidens vindervirksomhed

Den helt afgørende forskel mellem gårsdagens og fremtidens vindervirksomheder er deres opfattelse af dem selv: Amazon var aldrig en bogbutik. De har fra starten opfattet sig selv som et teknologiselskab.

Hvor vi i en virksomhed, der ekspanderer, hyrer folk, der har erfaring med at skalere, må vi i en virksomhed, som innoverer, hyre folk fra startups, lyder det fra iværksætter Tine Thygesen.

IT er ikke længere en afdeling. I den nye forretningsverden er alle virksomhedens funktioner understøttet af teknologi, og alle afdelinger læner sig op af data. Det ved de danske topledere godt, viser en ny undersøgelse fra konsulenthuset PwC, hvor 47 pct. af topcheferne ser digitalisering som deres største udfordring. De gør bare alt for lidt ved det.

»Lad os skabe en digital task force eller en innovationsafdeling,« siger man til sig selv på ledelsesgangene, og derefter føler man, at man er kommet helt godt med. Men det er på ingen måde tilstrækkeligt, hvis virksomheden skal kunne klare sig i den fremtid, som kommer tættere og tættere på...

Læs også