Opinion
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Nykredit-formand taler med to tunger

Kommentar: Realkreditkæmpen mener det alvorligt, når finansiel værdiskabelse skal i højsædet efter en børsnotering. Hovedaktionær åbner på de indre linjer for tab af kontrol.

Det er Nina Smith , der som formand for Foreningen Nykredit skal sælge realkreditkoncernens hamskifte overfor de reelle ejere, kunderne. Foto: Lars Krabbe.

Nykredit er på vej mod børsen. Det vil sætte helt nye standarder for den tidligere henslængte og bureaukratiske realkreditkæmpe. Kulturrevolutionen er i gang, og den har med ansættelse af den tidligere budgetbisse i Finansministeriet og direktør i Nordea, David Hellemann som finansiel indpisker fået en ekstra stor spand kul.

Meget tyder på, at der satses på en plads i kurslisterne i 2017. Det vil sige, at Nykredit har mere end travlt med at gøre sig klar. Der skal ikke bare trimmes på de indre linjer. Selskabsledelsen skal også strømlines, så den lever op til de mest anvendte anbefalinger for børsnoterede selskaber. Og så skal Nykredit kunne vokse for at opnå en acceptabel pris på børsen. ..

BRANCHENYT
Læs også