Gammel Opinion
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er ATP’s nye topchef

Kommentar: Det er et prestigefyldt job, der er blevet ledigt efter Carstens Stendevads overraskende exit i ATP. Alt tyder på, at den næste topchef påny hentes udefra.

Jakob Hørder er et godt bud på den næste ATP-chef. Han er steget støt i graderne i den amerikanske bank Morgan Stanley og har nu ansvaret for investering i alle europæiske renteprodukter og råvarer.

ATP er med i den absolutte verdenselite af toneangivende pensionskasser, når det gælder udvikling af pensionsgarantier, avancerede investeringsmodeller og værktøjer til at styre risici. Det er med andre ord et særdeles attraktivt job, som topchef Carsten Stendevad i sidste uge overraskende valgte at forlade.

Det var en stor overraskelse, da Carstens Stendevad, der kom fra den amerikanske storbank Citibank, blev hentet ind som den nuværende nationalbankdirektør Lars Rohdes afløser. Det havde ingen set. Den manglende politiske erfaring blev kritiseret fra dag ét, men den kritik er gjort til skamme. Der er åbenbart masser af politik på de bonede gulve i den finansielle verdens øverste luftlag. ..

BRANCHENYT
Læs også