Gammel Opinion
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Forskruet Djøf-logik straffer de nedslidte på jobmarkedet

Det er svært at forstå for Djøf'ere i tænketanke og ministerier, at tusinder af helt almindelige lønmodtagere starter arbejdsdagen med at tage smertestillende piller, fordi deres krop er slidt ned. Men det er virkeligheden i Danmark, skriver 3Fs formand.

Per Christensen, forbundsformand i 3F. Foto: Jens Dresling

Jens Hauch, vicedirektør i Kraka, melder sig blandt støtterne for at hæve pensionsalderen. Det interessante er, at ingen – heller ikke Jens Hauch – fokuserer på den mest effektive vej til at få danskerne til at blive længere på arbejdsmarkedet: Et udviklende arbejdsliv.

I 3F ved vi, at rigtig mange af vores medlemmer gerne vil blive længere, hvis de bliver påskønnet på deres arbejde, har et godt arbejdsmiljø og får den nødvendige opkvalificering. Men virkeligheden ser desværre ofte ganske anderledes ud for mange 3F’ere og andre lønmodtagere, der efter et langt og hårdt arbejdsliv slet ikke er i stand til at blive endnu længere tid på arbejdsmarkedet. En del af dem starter arbejdsdagen med at tage smertestillende medicin for overhovedet at kunne klare at gå på arbejde frem til at de kan trække sig tilbage...

BRANCHENYT
Læs også