Erhvervskommentator Søren Linding
17.01.19
Jesper Hjulmand er som mangeårig adm. direktør for Seas-NVE mere end optaget af at forblive Danmarks største elselskab og gennemføre en overtagelse af Radius. Positionen er truet af den jyske storfusion, Norlys. 
Foto: Mikkel Bache/SEAS-NVE

Kommentar: ATP skal tæmme den sjællandske elkonge

Salget af Ørsteds elforretning, Radius, er alt andet end stoppet. I modsætning til de formelle politiske udmeldinger fortsætter processen med at finde en anden ejer til Radius, der ha...
14.01.19
Peter Gjørup er tredje generation medejer af det nu kollapsede legetøjsimperium Top-Toy og var indtil foråret 2016 adm. direktør. Han har trods livsværkets konkurs sikret familien en millardformue.  
Foto: Nikolai Linares

Kommentar: Legetøjsdynasti har medansvar for kollaps

Det er umiddelbart nemt at udpege de skyldige bag Top-Toys konkurs. Det må være en ambitiøs men grådig kapitalfond, der gældsætter legetøjskæderne BR Legetøj og Toys’R’Us til op over ...
Erhvervskommentator

Finans' virksomhedsredaktør Søren Linding skriver om danske virksomheders op- og nedture. Sejre og nederlag. Successer og fiaskoer. De store og de små. De dramatiske og de mindre dramatiske. De forklarlige og de uforklarlige. Og om perspektiver og konsekvenser for toplederne bag. Søren Linding er tidligere mangeårig erhvervsredaktør på Børsen og er oprindelig uddannet cand.merc.int. med studie- og arbejdsophold i Spanien, Italien og Brasilien. Han bestod i 2014 Bestyrelsesuddannelsen på CBS Executive.

Følg Søren Linding
Seneste Nyt