TV
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Sådan virker dit dankort på mobilen

Nets har lanceret en dankort app, der gør det muligt at betale med dankort fra mobiltelefonen, når man handler i butikken. Se hvordan det virker.

TV

Nets er gået til angreb på Mobilepay i kampen om butiksbetalinger med mobilbetaling. Det sker med en ny dankort app, som i første omgang lanceres i en beta-version til brugere af iphones. I videoen viser Nets, hvordan appen virker, når du køber for henholdsvis under og over 200 kr.

Den åbenlyse ulempe ved betal-versionen er, at man skal gå ind i mobiltelefonen og åbne dankort appen for at kunne betale. Det arbejder Nets på højtryk for at gøre noget ved. Målet er, at man kan betale ved at holde sin lukkede telefon hen til betalingsautomaten - præcis som det virker med det kontaktløse dankort. Nets forventer at have sådan en løsning klar inden sommerferien.

Konkurrenten Mobilepay lancerede for få uger siden sit bud på en hurtig betaling, hvor kunden slipper for at åbne sin Mobilepay app. Man kan dog endnu ikke komme uden om at godkende købet på telefonen - selv på beløb under 200 kr. Se hvordan Mobilepays hurtigløsning virker her:

BRANCHENYT
Læs også