Navne

Alvorlig sygdom ændrede direktørs liv: »At tale åbent om det, er det bedste, jeg har gjort«

50 år tirsdag: Wenche Strømsnes fik med en sclerose-diagnose vendt op og ned på sit liv. Nu ved hun, hvordan hun bedst lever med sygdommen.

Wenche Strømsnes bor ved vandet i Egå nær Aarhus. Hun går tur i området for at kunne håndtere de symptomer, som sclerose giver. Foto: Joachim Ladefoged Wenche Strømsnes elsker at formidle. Det er det, der får hende op om morgenen. Hun fortæller, at hun ikke kan drikke en kop kaffe med en leder eller læse en bog om ledelse uden at skrive et indlæg eller lave en video om det bagefter. Foto: Joachim Ladefoged Wenche Strømsnes sætter hver morgen alarmer med alle de ting, hun skal samme dag. Den struktur giver hende ro og hjælper hende til at bevare energien. Foto: Joachim Ladefoged

Wenche Strømsnes kæmpede med at holde balancen. Hvilket er almindeligt, når man har sclerose. Faktisk er det ét af de symptomer, man ofte håndterer på sclerosehospitalet i Ry, hvor Wenche Strømsnes en periode var indlagt og deltog i diverse balancekurser.

Løsningen på balanceproblematikken fandt Wenche Strømsnes dog et andet sted. Hendes datters klatretræner rådede Wenche Strømsnes til at prøve en slackline, et fem cm bredt bælte, der kan spændes ud og balanceres på:..

Læs også
Top job