Navne

»Hvis vi udelukkende holdt fast i det gamle, ville vi aldrig overleve«

50 år mandag: Christian Hincheldey driver sammen med sin søster A.C. Perch's Thehandel med forretninger i København, Aarhus og Oslo. Nu er Stockholm og New York i søgelyset.

Christian Hincheldey vejer te af i butikken i Kronprinsensgade i København. De billigste teer koster omkring 40 kr. for 100 gram. De dyreste koster flere tusind kroner. Foto: Stine Bidstrup Christian Hincheldey nyder sin favoritte i salonen i Kronprinsensgade i København. Foto: Stine Bidstrup Christian Hincheldey fortæller, at han og søsteren har kig på at etablere en forretning i såvel Stockholm som New York. Foto: Stine Bidstrup Christian Hincheldey, chef for AC Perchs Thehandel.

Christian Hincheldey har brygget sin yndlingste i den hvide kande midt på bordet. Det er First Flush Darjeeling, og selv om det er en sort te, der har trukket fem minutter, er det kogende vand i den hvide kop gult.

»Der sker virkelig noget i denne kop. Det er det første pluk, efter at busken har hvilet hen over vinteren, og de friske skud giver en fantastisk sødme med noter af nød og muskat,« forklarer Christian Hincheldey...

BRANCHENYT
Læs også