Navne

Én kamp ændrede Natasja Crones liv

50 år fredag: Der var minus interesse for sport i tv-værten Natasja Crones kulturradikale barndomshjem. Alligevel endte hun på lægterne til et opgør mellem Hvidovre og de italienske stjerner fra Juventus F.C.

Natasja Crone er i øjeblikket udlånt fra TV 2 Nyhederne til en værtsrolle i aftenprogrammet "Go' aften Live", men hun vender tilbage til nyhederne efter årsskiftet. Foto: Maria Albrechtsen Mortensen Partilederdebat kl. 19 i TV 2's studie på Københavns Hovedbanegård. Natasja Crone. Tvprisen er Danmarks eneste tv-fagpris og årets største fest i den danske tv-branche. En aften hvor branchen hædrer årets største tv-præstationer og bedste programmer. Natasja Crone og Rasmus Tantholdt. Lørdag 18. januar 2020.

Året var 1982. Hvidovre skulle møde mægtige Juventus i den daværende Mesterholdenes Turnering. I Idrætsparken af alle steder. Dino Zoff var der. Michel Platini ligeså.

Dengang var han stadig fodboldverdenens svar på Robert Redford. Spektakulær, dygtig, pletfri – og året efter kåret som den bedste europæiske fodboldspiller. I et tv-indslag kaldte DR’s legendariske fodboldkommentator Svend Gehrs backen Antonio Cabrini for en af Europas bedste og tilføjede: »mange piger mener i hvert fald også, han er den pæneste«...

BRANCHENYT
Læs også