Navne

Mads Steffensen er blevet ramt af en pionerånd

Aktuelt portræt: Radio- og tv-vært Mads Steffensen har valgt at stoppe hos Danmarks Radio. Han er blevet ramt af en pionerånd. Han vil etablere noget nyt fra bunden og selv bestemme over sin karriere, men dilemmaerne hænger fast i ham med næb og kløer.

Radio- og tv-vært Mads Steffensen skal sove længe på lørdag, når radioværten Sara Bro overtager stafetten  på programmet med det nye navn "Sara & Monopolet". Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix Portræt af radio- og tv-vært Mads Steffensen, fotograferet ved Damhussøen i København, mandag den 25. Maj 2020. Mads Steffensen fylder 50 år den 8. juni 2020. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)

Det startede med et klassisk dilemma. Skal bordene inddeles i en hestesko eller i små runde borde til brylluppet? Mads Steffensen stod med sin kommende kone i et festtelt en sommerdag i 2003.

De diskuterede bordplanlægning til deres bryllup. Han mente, at bordene skulle stå i en hestesko, for det gjorde de altid til festerne i Nordjylland, hvor han kommer fra. Hans kone ville hellere have små grupper af runde borde. Det var mere hyggeligt. ..

Læs også
Top job