Navne

Martin Næsby står som talsmand for olieindustrien over for en af karrierens største udfordringer

60 år søndag: Martin Næsby har i mange år været talsmand for olieindustrien. Han er uddannet jurist og har arbejdet i både Kazakhstan og Qatar.

Martin Næsby, adm. direktør Oil Gas Denmark, er gift med Malene Næsby Bendixen, der er teamleder i Dansk Industri (DI). De har to børn.
Foto: Brian Karmark Martin Næsbys holdning er, at olie- og gasindustrien i Danmark kan spille en rolle i den grønne omstilling. 
Foto: Brian Karmark Martin Næsby må vente med en stor fest i anledning af sin fødselsdag til på den anden side af coronapandemiens restriktioner. Foto: Brian Karmark

Hele arbejdslivet har været præget af omstillinger for Martin Næsby, og den måske største står han over for sent i sin karriere.

Som frontfigur i brancheorganisationen Oil Gas Danmark, hvor han er managing director, har han i mange år været talsmand for en industri, som stadig flere mener hører fortiden til, men som ifølge branchedirektøren vil være nødvendig i mange år endnu, og som er i gang med at definere sin rolle i den grønne omstilling...

BRANCHENYT
Læs også