Navne

Argentiner i Danfoss har været på arbejde rundtom i verden

Portræt: Maria Fernanda Souto, der er flyttet med sin familie til Sønderjylland, har fået en central rolle i Danfoss, hvor hun arbejder tæt sammen med topchefen.

Maria Fernanda Souto er blevet ansat i Danfoss, hvor hun skal spille en nøglerolle i eksekveringen af en strategi. 
Foto: Stine Bidstrup Maria Fernanda Souto fortæller, at hun sammen med sin familie er faldet godt til i Sønderjylland. Foto: Stine Bidstrup Maria Fernanda Souto. har haft mange forskellige positioner rundt om i verden og har arbejdet i flere end 20 lande.
Foto: Stine Bidstrup

Maria Fernanda Souto ligner lidt af et scoop for Danfoss. Hun er højtuddannet inden for naturvidenskab og har erfaring med virksomheders strategi fra anerkendte konsulentvirksomheder. Ligeledes har hun en global profil, og så bidrager hun til Danfoss’ mål om kønsdiversitet.

Danfoss er landets suverænt største industrivirksomhed med høje ambitioner om at bidrage til en grønnere verden med sine produkter inden for blandt andet hydraulik, sektorkobling og elektrificering. For nylig kom Maria Fernanda Souto med om bord, og hun er blevet tildelt en central rolle i industrivirksomhedens vækststrategi. Med ansvar for eksekvering af Danfoss’ strategi arbejder hun tæt sammen med topchef Kim Fausing og resten af den seks mand tunge direktion...

Læs også