Nyt job

Maria Schougaard Berntsen er tiltrådt som cheføkonom hos TEKNIQ Arbejdsgiverne - jobskifter uge 14.

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

»TEKNIQ Arbejdsgiverne har en klar vision for, hvad man vil. Og samtidig er det en organisation, der var igennem en større fusion for blot et år siden, så der er ikke noget, som hedder ”business as usual”.  Det, synes jeg, er spændende at være en del af,« siger Maria Schougaard Berntsen. Foto: PR.

Maria Schougaard Berntsen er tiltrådt som cheføkonom hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal. Hun er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og har tidligere været ansat som chefkonsulent i både DA og Dansk Byggeri.

Peter Roed (76) stopper som bestyrelsesformand for den nordjyske svejsemaskinefabrik Migatronic, hvor han frem til 2012 var administrerende direktør. Peter Roed, som de seneste 49 år har stået i spidsen for den nordjyske virksomhed – først som administrerende direktør og senest som bestyrelsesformand – har valgt at træde tilbage og gå på pension. Beslutningen træder i kraft efter generalforsamlingen 23. april, hvor bestyrelsen indstiller den eksterne kandidat Frank Lorenz til posten som ny bestyrelsesformand...

Læs også