Nyt job
BREAKING

Lars Folkmann bliver ny koncernchef for Forenede A/S - jobskifter uge 2

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Næstformand i bestyrelsen hos servicekoncernen Forenede, Lars Folkmann, bliver topchef. Han kommer med adskillige års erfaring fra konkurrenten ISS og glæder sig til at arbejde i et familieejet firma, siger han. Nuværende topchef bliver i stedet finansdirektør.

Lars Folkmann (57) bliver ny koncernchef (CEO) for Forenede Koncernen, hvor han tiltræder 1. februar 2021. Lars Folkmann har en bred ledelsesmæssig erfaring fra bl.a. CO-RO A/S hvor han i 8 år som CCO har arbejdet med international forretning og partnerskaber i FMCG branchen. Før det arbejdede han 11 år i ISS-koncernen med udvikling, salg og levering af serviceløsninger til danske, nordiske og internationale kunder. Lars Folkmann har på det seneste også fungeret som næstformand i Forenede Koncernen. Selskabet nuværende CEO, Carsten Clement, tiltræder samtidig en ny stilling som Koncern CFO, med reference til Lars Folkmann.

Jannek Italiano (34) bliver ny partner i det internationale konsulenthus Boston Consulting Group (BCG). Han startede sin karriere i BCG i 2011. I løbet af de seneste 10 år har han specialiseret sig inden for transport og logistik samt transformationer af industrielle virksomheder. ..

BRANCHENYT
Læs også