Nyt job

Klas Svensson bliver koncerndirektør for forretningsområdet Erhverv i If - jobskifter uge 3

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Klas Svensson overtager som koncerndirektør for forretningsområde Erhverv og træder samtidig ind i Ifs koncernledelse med ansvar for alle nordiske erhvervskunder. Klas Svensson er i dag Head of Digital Sales & Customer Experience i If.

Klas Svensson tager over som koncerndirektør for forretningsområde Erhverv i Nordens største forsikringskoncern If. Han er i dag Head of Digital Sales & Customer Experience i If. Samtidig styrker If sit kundefokus ved at gøre skadeorganisationen til et selvstændigt ansvarsområde med fast plads i koncernledelsen. I den forbindelse træder Ivar Martinsen ud af koncernledelsen i If. Ivar Martinsen har haft øverste ansvar for forretningsområde Erhverv i 18 år og har arbejdet i If siden etableringen i 1999. Han fortsætter i If i en rådgivende rolle med opgaver for koncernledelsen og for Ifs ejerselskab, Sampo. Samtidig indtræder også Odd Magnus Barstad i Ifs koncernledelse som koncerndirektør for en nyoprettet enhed, som samler hele skadeområdet. Han er i dag nordisk leder for skadeområdet i forretningsområde Privat.

James Hardie Denmark har ansat SAP-ekspert Henrik Lehmann Poulsen (40) som ny kundeservicechef. Senest har Henrik Lehmann Poulsen (2018-2020) som selvstændig konsulent hjulpet virksomheder med at effektivisere og strømline deres produktion og logistik...

Læs også
Top job