Nyt job
BREAKING

Stine Hove Marsling bliver direktør for Communication & Branding i Nuuday - jobskifter uge 23

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Nuuday er ved at etablere sig som et selvstændigt selskab og i den forbindelse oprettes en ny enhed, Communication & Branding. Til at stå i spidsen for den tiltræder Stine Hove Marsling, der senest har været direktør for People, CSR & External Relations i Danske Spil A/S.

Fra 1. august er Stine Hove Marsling (41) ansat i en nyoprettet stilling som direktør for Communication & Branding i Nuuday. senest har hun været direktør for People, CSR & External Relations i Danske Spil A/S. Stine Hove Marsling bliver samtidig en del af Nuudays ledelse og får ansvaret for både intern og ekstern kommunikation, branding, Public Affairs og CSR. Samtidig tiltræder Michael Gamst (45) som leder af Group Branding. Han kommer fra en stilling som SVP Brands & Marketing Development hos Nykredit og kender desuden både tele- og underholdningsbranchen fra sin tid i Telenor, Sonofon og Playstation.

Danske AM Hub har ansat Steffen Haslund Schmidt (47) som ny CTO. Han har mere end 20 års erfaring inden for Additive Manufacturing (AM) fra Danfoss...

Læs også