Nyt job

Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

ISS har ansat australske Nicki Allitt som Vice President for Croup Communications - jobskifter ugerne 27, 28 og 29

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Nicki Allitt kommer oprindeligt fra Australien, men har også fransk statsborgerskab, og hun har boet og arbejdet internationalt siden 2002.

ISS har ansat australske Nicki Allitt som Vice President for Croup Communications. Hun kommer med 25 års global kommunikationserfaring fra en lang række industrier. Senest har hun arbejdet i Syngenta Group, der har hovedkvarter i Schweiz. Syngenta Group er en af verdens førende virksomheder inden for landbrugsteknologier og -innovation og har aktiviteter i over 100 lande. Gennem de seneste ti år i virksomheden har Nicki Allitt besiddet en række ledende poster inden for kommunikation. Hun har herudover haft globale kommunikationsroller hos Shell International i Holland, Jumeirah Group i De Forenede Arabiske Emirater og Seven Television Network i Australien.

Efter næsten fire år som Regionsdirektør i Forenede Service cleaning rykker Bjarne Phillip Brohus (52) nu et trin op ad stigen i en Danmarks største service-koncerner. Han er blevet udnævnt til Divisionsdirektør for Forenede Services’ cleaning aktiviteter i det østlige Danmark...

Læs også