Nyt job

Annette Bach bliver ny adm. direktør i Patrade - jobskifter uge 30

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Annette Bach tiltræder stillingen den 20. september. Hun afløser Benny B. Laursen, der har valgt at hellige sig bestyrelsesarbejde og fratræder stillingen den 31. juli.

IP-konsulenthuset Patrade har ansat Annette Bach som sin nye adm. direktør. Hun kommer fra et job som CEO i full-service contentbureauet OTW og tiltræder den 20. september. Annette Bach afløser Benny B. Laursen, der har valgt at hellige sig bestyrelsesarbejde og fratræder stillingen den 31. juli. I overgangsperioden fungerer partner Charlotte Rask Boddum som interim-CEO.

Salling Groups hidtidige kommunikationschef Kasper Reggelsen (35) bliver ansvarlig for den samlede, globale kommunikation i BESTSELLER med titel af Head of Communication. Han tiltræder den 16. august. Kasper Reggelsen har arbejdet i Salling Group siden 2016. I de seneste år som først pressechef og siden som koncernens kommunikationschef. Kasper Reggelsen overtager fra Morten Norlyk, BESTSELLERs Sustainability Communication Manager, som har varetaget funktionen på interim basis siden maj 2020...

Læs også