Nyt job

Gorrissen Federspiel henter tidligere generaladvokat ved EU-Domstolen som ny partner - jobskifter uge 42

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Med Henrik Saugmandsgaard Øes tiltræden som generaladvokat var det kun anden gang siden 1972, at Danmark besatte stillingen. Som generaladvokat kom han med en lang række af udtalelser inden for forskellige områder, herunder i sager om Facebook, YouTube og logning af teleoplysninger.

Den 1. november 2021 tiltræder Henrik Saugmandsgaard Øe som partner i Gorrissen Federspiel. Henrik Saugmandsgaard Øe er tidligere forbrugerombudsmand og kommer fra en stilling som generaladvokat ved EU-Domstolen. Her kommer han blandt andet til at rådgive om EU- og konkurrenceret, IP og markedsføringsret.

Dianogstikselskabet Bioporto har skiftet hele topledelsen. Ny CEO bliver Anthony Pane, der kommer fra en stilling som CCO for det amerikanske selskab T2 Biosystems. Han afløser Peter Mørch Eriksen. Desuden har selskabet ansat Neil A. Goldman som ny EVP og CFO for selskabet. Begge forventes at tiltræde midt-november. Neil Goldman kommer fra en tilsvarende stilling hos Chembio Diagnostics, der er en global virksomhed inden for point-of-care infektionssygdomme. ..

Læs også