Nyt job

Matt Boczkowski bliver ny CEO i Aquaporin - jobskifter uge 47

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Ny mand på topposten fra 1. januar 2022 i Aquaporin er den hidtidige CCO og viceadministrerende direktør, Matt Boczkowski (tv), mens selskabets stifter og CEO frem til nu, Peter Holme Jensen, udnævnes til Chief Innovation Officer. PR-foto.

Aquaporin skifter ud på posten som CEO i selskabet, som blev børsnoteret i sommeren 2021. Ny mand på topposten fra 1. januar 2022 er den hidtidige CCO og viceadministrerende direktør, Matt Boczkowski, mens selskabets stifter og CEO frem til nu, Peter Holme Jensen, udnævnes til Chief Innovation Officer hos Aquaporin og får det fremtidige ansvar for virksomhedens Deep Tech-afdeling og Open Innovation.

Danske Bank har udnævnt Philippe Vollot til Chief Administrative Officer (CAO) med det overordnede ansvar for Group Compliance samt de af bankens afdelinger, der arbejder med forebyggelse af økonomisk kriminalitet og håndtering af risikoen herfor i bankens første forsvarslinje (Financial Crime Prevention og Financial Crime Risk). Philippe Vollot fortsætter som medlem af direktionen. Samtidig udnævnes Satnam Lehal, vicedirektør for compliance og ansvarlig for compliance inden for finansiel kriminalitet, til Chief Compliance Officer. Satnam Lehal vil fortsat referere direkte til Philippe Vollot og vil desuden have mulighed for at rapportere direkte til bestyrelsen, ligesom det var tilfældet for den forrige Chief Compliance Officer...

Læs også