Nyt job

Ole Thomsen bliver ny Executive Vice President Logistics i JYSK - jobskifter uge 1

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

Ole Thomsen har tidligere været ansat som Logistics Manager i JYSK i perioden 2003 til 2007 og har dermed kendskab til de grundlæggende værdier i JYSK.

Den 1. juni 2022 tiltræder Ole Thomsen som ny Executive Vice President Logistics i JYSK. Han har tidligere været ansat som Logistics Manager i JYSK i perioden 2003 til 2007 og har dermed kendskab til de grundlæggende værdier i JYSK. Ole Thomsen er i dag Logistics Director REMA Distribution Denmark, men har efter tiden i JYSK også næsten 10 års erfaring fra Salling Group, hvor han var Group Vice President, Head of Logistics føtex, Bilka & eCommerce i Salling Group.

Thomas Kovsted (49) er udnævnt til administrerende direktør for IBM Danmark. Han efterfølger Henrik Bodskov, der har stået i spidsen for selskabet siden oktober 2015. Thomas Kovsted har mere end 25 års erfaring i tech-branchen og har de seneste 20 år fungeret som international salgsleder for IBMs teknologiske forretning.
Han besidder en bred teknologisk viden indenfor såvel software som hardware og kommer senest fra rollen som Vice President, Technology Sales for IBM Norden. I overgangsperioden vil Henrik Bodskov assistere Thomas Kovsted i dennes nye rolle...

Læs også
Top job