Nyt job

Shane King bliver første marketingdirektør i Impero - jobskifter uge 2

Her kan du holde dig orienteret om ugens jobskifter og ændringer i bestyrelserne - listen opdateres løbende.

»Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Shane King (th). Med Shane styrker vi vores kommercielle organisation med en vækstorienteret leder, som kan bidrage til at udvikle vores brand og ligeledes sætte yderligere fart på vores internationale ekspansion,« siger Rikke Stampe Skov, CEO i Impero.

Impero, den danske software-as-a-service virksomhed, der blandt sine kunder tæller blandt andre Volkswagen Group, Novo og BESTSELLER, har hentet Shane King fra Planday som virksomhedens første marketingdirektør. Ansættelsen af Shane King er et vigtigt led i den fortsatte skalering af Imperos internationale vækst. Shane King har, inden sin ansættelse hos Planday, fungeret som digital marketingdirektør hos Visma Enterprise i Oslo, Norge, ligesom han har været kreativ direktør hos Falcon.io.

Rambøll Fonden, der ejer Rambøll Gruppen, har udnævnt Søren Staugaard Nielsen som administrerende direktør med virkning fra 1. januar 2022. Det er første gang, at Rambøll Fonden får en administrerende direktør og et sekretariat. Den daglige ledelse og drift har indtil nu været varetaget af fondens bestyrelse, der består af nuværende og tidligere medarbejdere. Han har været 24 år i Rambøll, herunder som en del af den øverste ledelse i Danmark...

Læs også
Top job