Nye artikler
10:21

Vi har vesteuropæisk bundrekord i levealder

I intet andet vesteuropæisk land er middellevetiden så lav som i Danmark. Det viser en ny opgørelse fra samarbejdsorganisation OECD. Det skriver Politiken søndag. Mens borgerne i de længst levende lande kan forvente at blive 83,7 år i Schweiz og 8...
09:24

Polar Seafood-stifter fundet død i Aalborg Havn

Grønlands største privatejede koncern, Polar Seafood A/S, er ramt af en tragedie, skriver der grønlandske medie Sermitsiaq . Det er Anders Jonas Brøns, stifter og medejer af virksomheden, der fredag omkom ved det, der formodes at være en ulykke. 68...
Tilmeld nyhedsbreve

Finans Briefing er den skarpeste efterretningskanal for travle og ambitiøse danskere. Døgnet rundt arbejder vore journalister i flere tidszoner på at indsamle indsigt, som gør dit liv lettere.

Investor giver de vigtigste investeringsnyheder. De rammer din indbakke kl. 08:30, 13:00, 17:30 og når vi har en topnyhed, du ikke bør gå glip af.

Få besked på mail, når morgendagens Finans e-avis ligger klar i app’en og på Finans.dk.

Jeg giver samtykke til, at Finans må kontakte mig på mail, sms og telefon med aktuelle tilbud, informationer, anbefalinger og vejledninger, konkurrencer samt nyhedsbreve, tilbud på print- og digitale produkter, samt spørgeskemaundersøgelser.

Henvendelserne og behandlingen kan være vedrørende tilbud på aviser – både digitale og på papir – arrangementer, magasiner, e-bøger, bøger, nye apps, film og musik.

Jeg kan til enhver tid begrænse eller tilbagekalde mit samtykke.

Vi Anbefaler