Serier

Offentlig bestikkelse, krise i landbruget og fyringstruede topchefer

Siger bestikkelsessagen i Region Sjælland noget om en generel flosset dansk forretningsetik? Og hvem af topcheferne i C25 overlever formentlig ikke året ud? Det er blandt emnerne i Bundlinjen

Bestikkelsessagen i Atea

Du kan nu hente alle afsnit direkte i iTunes.

7 mand står anklaget i bestikkelsessagen, der involverer Region Sjælland og Atea. Her indbetalte it-firmaet tusindvis af kroner på den hemmelige konto '2480' som en form for kundebonus, som en lille gruppe af ansatte festede løs for. Siger bestikkelsessagen noget om en generel flosset dansk forretningsetik?

Krisen kradser (endnu) engang i landbruget. Den svageste tredjedel af de danske landbrug har næsten ikke tjent penge under opturen, og nu er prisen på mælk, smør og smågrise kollapset. Lav egenkapital, lille indtjening og en gæld på 350 mia. kr. truer nu reelt mange bedrifter på livet. Hvor langt falder dominobrikkerne denne gang?

C25-chefer på slisken: Hvem har mistet investorenes tillid og risikerer en fyreseddel i 2018? Søren Skou i Mærsk? Anders Colding Friis i Pandora? Vi giver et bud.

Deltagere i studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommentator og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og vært og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til alle Finans' podcasts her:

Læs også