Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Danske Bank-aktien styrtbløder, Danmarks mest hypede selskab taber luft og Dansk Industri rammer muren

Aktionærerne i Danske Bank har tabt over 13 milliarder kroner på en formiddag, og intet tyder lige nu på, at blødningen stopper.

Hvidvask i Danske Bank

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(00:44) Aktieblodbadet fortsætter i Danske Bank. Aktien nede 10 procent fredag formiddag efter flere kritiske nyheder om hvidvaskskandalen. De amerikanske myndigheder undersøger nu sagen, og der er mistanke om mistænkelige såkaldte mirror trading-sager. Det ligner en ledelsesmæssig nedsmeltning, lyder vurderingen i studiet.

(14:35)  Ambu-raketten taber fart. Danmarks nok mest hypede børsraket ser ud til at løbe tør for brændstof. Mens topchef Lars Marcher fortalte om nye produkter og vækstdrømme på investor-dagen forleden, så trykkede aktionærerne på exit-knappen. Det begynder at lugte af et tillidsknæk mellem markedet og Ambu-ledelsen.

(21:00) Danske Industri løber hovedet mod en mur. Det lyder som en vindersag, når politikerne vil bremse bureaukrati og lette de administrative byrder for erhvervslivet. Men der sker meget lidt, lyder det DI. De har sendt over 200 forslag, som blot er strandet i ministerierne. Hvorfor er de folkevalgte holdt op med at lytte på DI og hvad betyder det konkret for erhvervslivet?

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, erhvervskommentator Anders Heide Mortensen og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen her.

BRANCHENYT
Læs også