Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Podcast: Møgsager rammer Nordea, DSV på opkøbsjagt og elitens ligegyldige Davos-møde

2018 var Danske Banks annus horribilis. 2019 bliver med al sandsynlighed Nordeas, viser et par møgsager fra den seneste uge.

World Economic Forum 2018

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(00:41) Møgsagerne ramler ned over Nordea. Den svenske storbank har været langt mere aktiv med at skjule formuer for kunderne, end topchefen tidligere har givet udtryk. Det viser interne mails fra 2015, som Finans har fået fingrene i. Samtidig pønser Bagmandspolitiet på at hive Nordea i retten i den store danske hvidvasksag, som ligger og ulmer.

(11:50) Transportgiganten DSV er på opkøbsjagt. Selskabet har rundet 100 mia. kr. i markedsværdi og kan komme op i logistikverdenens aller øverste luftlag, hvis opkøbet af schweiziske Panalpina til 26,5 mia. kr. går igennem. DSV har flere succesfulde opkøb bag sig, men hvad er Coca Cola-opskriften og holder den fremover?

(20:30) Elitens kaminpassiar i Davos. Det er omkring tre år for sent, at verdens rigeste erhvervsfolk og toppolitikere tager en seriøs diskussion af globaliseringens negative konsekvenser. Trump og Storbritannien har allerede valgt døren. Det årlige topmøde i alpebyen Davos er ved at blive en ligegyldig parentes, hvor man indser problemerne for sent, og aldrig beslutter noget konkret.

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommentator Anders Heide Mortensen og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen direkte her.

BRANCHENYT
Læs også