Serier

Podcast: Corona, psykologi og økonomi og Lars Larsens søn tager styringen

Coronavirussen fylder det meste af mediebilledet for tiden, og Bundlinjens panel tager en længere debat af effekterne på økonomien og erhvervslivet, hvor især flybranchen rammes hårdt lige nu.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(00:41) Coronavirussen er det emne, der fylder allermest lige nu - og derfor dykker vi i denne udgave af Bundlinjen ned i, hvad coronavirussen betyder for både erhvervslivets planer og deres bundlinje, for den globale økonomiske vækst og ikke mindst for aktiemarkedets udvikling. Reaktionerne verden over er vidt forskellige lige nu, hvor psykologien også spiller en stor rolle, lyder det fra panelet. 

(22:00) Jacob Brunsborg, bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, har i det første store interview efter faderen Lars Larsens død fortalt om fremtidsplanerne for selskabet. Men hvem er Jacob Brunsborg egentlig, og hvor skal Jysk bevæge sig hen i et detailmarked under kæmpe forandring? Og hvad sker der i Billund, hvor et Lego-generationsskifte også blev meldt ud onsdag?

I studiet: Kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Læs også
Top job