Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Podcast: Coronas konsekvenser, klimakampen og Carlsberg-chefens sandheder om danskerne

Der må finanspolitiske lempelser på banen, hvis dansk erhvervsliv skal nå godt igennem den corona-krise, som lige nu ændrer udviklingen i dansk erhvervsliv nærmest time for time, lyder det fra panelet.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til dem direkte her.

(00:46) Regeringen har præsenteret en corona-hjælpepakke til dansk erhvervsliv - en "første bølge", ifølge finansminister Nicolai Wammen, der lover, at mere hjælp er på vej til de coronaramte virksomheder. Men skal politikerne til at finde langt flere penge frem, og hvem og hvor mange skal egentlig reddes?

(12:00) Klimarådet har præsenteret sin længe ventede rapport. Og rådets konklusion er meget klar: Dansk Erhvervsliv kommer ikke udenom en kæmpe stigning i grønne afgifter. I DI er der dumpekarakter til Klimarådets konklusioner, men hvem skal så betale regningen, hvis Danmark skal nå i mål med at reducere udledningen af klimagasser med 70 pct. i 2030?

(22:03) »Jeres land er fladt, og det samme er jeres hierarki.«Sådan lød det for nyligt fra topchefen i Carlsberg – hollandske Cees’t Hart. På en konference kom bryggeri-chefen med et oplæg, hvor Cees’t Hart gav sit helt ærlige syn på danskerne - og den ligeværdighedskultur, som han mener kan være grundlag for sager som hvidvask. Men har topchefen ret?

I studiet: Chefredaktør Steen Rosenbak, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også