Serier

Podcast: Sexisme-sagerne ruller, ATP's kvinde-kursus og detailbranchens anderledes efterår

Ugens panel består af stifter af Roccamore Shoes Frederikke Schmidt, politisk ledelsesrådgiver Lars Barfoed og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:10) Sexismen ruller i C25-selskaberne. En rundspørge foretaget af Finans viser, at mindst 13 af Danmarks 24 største børsnoterede virksomheder har haft sager om sexisme eller sexchikane de seneste fem år. Helt tydeligt er det, at sexisme-debatten og konkrete eksempler på sexchikane ikke kun hersker i mediebranchen – men også findes i dansk erhvervsliv. Men overrasker det?

(16:00) Ugens undren: ATP har sat et internt uddannelsesprogram sammen til kvinder, der hedder Accelerate – og det har de så sendt otte kvindelige specialister i ATP’s pensions- og investeringsafdeling på. Her skal kvinderne få et ekstra gear i motoren – som ATP udtrykker det. Men er det en god idé?

(20:47) Detailbranchens kamp med corona. Coronakrisen kommer uden tvivl til at ramme detailhandlens kommende store salgsdage som black friday og julekøb. Regeringens anbefaling til detailhandlen om at undgå kø- og slagtilbud i kampen mod covid-19 betyder, at efteråret bliver meget anderledes for branchen, så hvordan skal de navigere i fremtiden?

(30:00) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Stifter af Roccamore Shoes Frederikke Schmidt, politisk ledelsesrådgiver Lars Barfoed, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Læs også