Podcast

Podcast: Østergaards sexisme-sag, Lars Larsens søn sætter grøn kurs og bankernes nye kundemøder

Ugens panel består af tech-investor og formand for The Creators Community Tine Thygesen, erhvervskommentator Leif Beck Fallesen og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:12) Lars Larsens søn sætter ny grøn kurs. Den 48-årige Jysk-arving Jacob Brunsborg, der for lidt over et år siden overtog ansvaret for familievirksomheden efter faren Lars Larsens død, vil nu investere 1 mia. kr. i grøn energi og bæredygtighed. Det sker med et milliardtilsagn til Copenhagen Infrastructure Partners. Men er det en god idé?

(13:03) Ugens undren: Vil en topchef i dansk erhvervsliv på samme måde ryge på en ni år gammel sexisme-sag? Onsdag aften meddelte Det Radikale Venstres formand Morten Østergaard, at han trækker sig efter, at han for ni år siden havde krænket partifællen Lotte Rod – og ikke mindst håndteret sexisme-sagen helt skævt på det seneste. Mon vi vil se lignende sager poppe frem nu i dansk erhvervsliv?

(20:42) Efter årelang kundeflugt, så vil storbankerne nu igen til at se deres kunder i øjnene. Landets to største banker Nordea og Danske Bank har nu åbnet 32 nye mødelokaler rundt om i landet – så deres kunder kan møde deres bankrådgiver et sted tæt på hjemmet. Men hvorfor er det så vigtigt at have et fysisk møde med sin bankrådgiver? Og hvad betyder det for den pressede banksektors fremtid?

(30:48) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Tech-investor og formand for The Creators Community Tine Thygesen, erhvervskommentator Leif Beck Fallesen, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet

BRANCHENYT
Læs også