Serier

Podcast: Skal Kammeradvokaten væltes af tronen, hvad har Folkemødet gang i og hvornår skal vi på pension?

Ugens panel består af Venstre-politiker og invester Tommy Ahlers, seniorrådgiver Jens Klarskov og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:12) Vismændene skubber til pensionsalderen. I en ny rapport advarer De Økonomiske Vismænd nu mod at droppe pensionsalderens vej op. For danskerne lever længere – og derfor skal pensionsalderen op på minimum 71 år, mener økonomerne. Men hvad er en fair pensionsalder egentlig, og er det danske arbejdsmarkedet overhovedet klar til, at folk arbejder til ”langt oppe i alderen”?

(11:26) Ugens undren: Folkemødet er klar til at genopstå næste år i Allinge på Bornholm. Coronaen aflyste festlighederne i år, men i 2021 kommer Folkemødet igen, lyder det fra dets bestyrelse. En udmelding, der kommer samtidig med, at Kongehuset nu aflyser årets nytårstaffel. Så hvem er mest fornuftig, og hvordan skal dansk erhvervsliv håndtere den tåge, som coronaen spreder ud over alle fremtidsplaner?

(21:03) Skal Kammeradvokaten væltes af tronen? Som Finans for nylig har kunnet fortælle, har Kammeradvokaten allerede nu hevet hele 63 mio. kr. før moms hjem på to forsikringskonkurser. Endnu en sag, hvor kritikere stiller spørgsmålstegn ved, om Kammeradvokaten får nok konkurrence. For fylder statens foretrukne advokathus simpelthen for meget? Og burde man politisk beslutte at sende langt mere i udbud, så andre advokatfirmaer får en chance?

(30:15) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Venstre-politiker og investor Tommy Ahlers, seniorrådgiver Jens Klarskov, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også