Podcast

Podcast: Mink-miseren, vaccine-gamechangeren og erhvervslivets amerikanske drøm

Ugens panel består af direktør i Axcelfuture Joachim Sperling, ledelsesrådgiver i Leading Humans Louise Orbesen og chefredaktør på Finans Steen Rosenbak.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:10) Miseren om mink. »Regeringen har smadret erhvervet. Det er sket, og nu må de bare betale for det«. Sådan konstaterede Tage Pedersen, der er formand for de ca. 1.100 minkavlere i Danmark til Finans onsdag, mens et politisk kaos er brudt ud, og fødevareministeren prøver forsvare, hvornår han vidste hvad. Men aflivningen af branchen er allerede i gang, og er det fair?

(12:27) Ugens undren: I denne uge breakede noget af en vaccine-nyhed, da en meddelelse fra amerikanske Pfizer og tyske BioNTech tikkede ind om, at man allerede om to uger forventer at være klar med en covid-19-vaccine. En vaccine, som har vist sig at have en effekt i 90 pct. af tilfældene. Men bliver det her en gamechanger?

(22:27) Går dansk erhvervslivs amerikanske drøm nu i opfyldelse? Demokraternes Joe Biden bliver USA’s næste præsident. Der tælles godt nok stadig stemmer op i flere stater – men det er afgjort, at Joe Biden bliver USA’s 46 præsident. Men hvad betyder det for dansk økonomi og erhvervsliv? Er det den amerikanske drøm, man håber på?

(30:34) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Direktør i Axcelfuture Joachim Sperling, ledelsesrådgiver i Leading Humans Louise Orbesen, chefredaktør på Finans Steen Rosenbak og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også