Podcast

Podcast: Mink-Mogens' fald, Mærsks milliarder og Nets på italienske hænder

Ugens panel består af fellow Søren Linding, forfatter Hanne Sindbæk og Radius-stifter Nicolaj Taudorf Andersen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:18) Nets’ italienske fusion. Søndag breakede nyheden, at Nets fusionerer med italienske Nexi i en handel, der værdisætter Nets til hele 58 mia.kr. Dermed er en ny europæisk betalingsbastion en realitet, men hvad betyder det egentlig for Danmark? Er det farligt frasalg af kritisk infrastruktur eller en nødvendig fusion for at klare sig i konkurrencen mod USA og Kina?

(12:28) Ugens undren: Hvor hårdt rammer Mink-Mogens fald regeringen? Fødevareminister Mogens Jensen trak sig onsdag, men hvor meget rammer minksagen egentlig statsminister Mette Frederiksens tropper? Og hvad siger dansk erhvervsliv nu til den regering, som kritikken pludselig hagler ned over – alt imens minkene bliver aflivet?

(20:33) Milliarderne ruller ind på Esplanaden. Et nyt kvartalsregnskab fra A.P. Møller-Mærsk bød på endnu en opjustering. Hvad er det, de gør de rigtigt på Esplanaden? Hvorfor er de ikke ramt hårdere af coronakrisen, og hvordan kan det være, at de store danske virksomheder herhjemme generelt har fundet lys midt i den mørke coronakrise?

(32:09) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Fellow Søren Linding, forfatter Hanne Sindbæk, Radius-stifter Nicolaj Taudorf Andersen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også