Serier

Podcast: 4-dages arbejdsuge, bestyrelsesdrømmen og restriktioner er retur

Ugens panel består af adfærdsekspert og forfatter Morten Münster, erhvervskommentator Henrik Ørholst og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:13) Skal vi kun arbejde fire dage om ugen? For nogle er det måske et drømmescenarie, men i flere virksomheder er det faktisk en realitet, at arbejdsugen kun tæller fire dage. En af dem er bureauet IIH Nordic, hvor direktør Henrik Stenmann mener, at coronakrisen burde få flere virksomheder til at få øjnene op for nye arbejdsrutiner. Så er panelet enige i det?

(11:00) Ugens undren: Hvorfor drømmer så mange mennesker om en bestyrelseskarriere? Det er blevet populært at tage en uddannelse i bestyrelsesarbejde, men betyder det overhovedet, at man får en plads om bordet? Og hvad kræver bestyrelsesposter egentlig?

(20:34) Restriktionerne er retur. 38 kommuner i landet har måttet lukket ned for restauranter, barer og biografer – og flere restriktioner er måske på vej. Det presser den hårdt prøvede restaurationsbranche – og ser vi i virkeligheden en helt skæv magtbalance i dansk erhvervsliv lige nu? Og hvordan står det til med balancen på Borgen?

(29:33) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Adfærdsekspert og forfatter Morten Münster, erhvervskommentator Henrik Ørholst, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også