Serier

Podcast: Vilde boligpriser, to forskellige job på én gang og Mærsk-formandens digitale råd

Ugens panel består af adfærdsekspert Morten Münster, direktør i IT Branchen Natasha Friis Saxberg og chefredaktør Steen Rosenbak.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:06) Boligpriserne stikker af. I en ny prognose fra Nationalbanken afslører banken, at de nu forventer, at boligpriserne i år vil stige med hele 9,7 pct. Et markant ryk fra den seneste melding fra Nationalbanken, der i december forudså, at prisstigningerne i år ville lyde på 3,1 pct. Hvad er det, der er gang i på boligmarkedet, og turde panelet selv købe et nyt sted at bo i denne tid?

(11:44) Ugens undren: Kan man have to job på en gang? Finans har i denne uge præsenteret en ny serie med titlen ”Vejen ud af krisen”. Det første interview udkom i mandags, og her fortæller topchef i PFA Allan Polack om sine tanker om det seneste år og de mange nye arbejdsrutiner. Og det har også fået ham på den idé, at medarbejdere kan arbejde for to forskellige virksomheder samtidig. Men kan man det?

(21:28) Kan vi digitale os ud af krisen? Med Mærsk-formand Jim Hagemann Snabe i spidsen præsenterede regeringen tirsdag det nye såkaldte »Digitaliseringspartnerskab om Danmarks digitale fremtid«. Et hold på 28 mænd og kvinder, der nu skal bruge de kommende seks måneder på at komme med deres bedste anbefalinger til regeringen om, hvordan Danmark kan udnytte digitaliseringen til at skabe vækst. Men hvad skal vi bruge det til? Og er det bare en masse flotte ord?

(29:40) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Adfærdsekspert og forfatter Morten Münster, direktør i IT Branchen Natasha Friis Saxberg, chefredaktør Steen Rosenbak og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Læs også
Top job