Podcast

Podcast: Nyt stormvejr om negative renter, er ejendomsmæglerne ved at blive overflødiggjort og er Norwegian virkelig reddet fra konkurs?

Ugens panel består af public affairs-rådgiver Lars Nielsen, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og chefredaktør Steen Rosenbak.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:15) Danske Banks og Nordeas privatkunder i Finland slipper for at betale negative renter, mens de to storbankers danske kunder skal betale for at have penge i banken. Er det fair, at en bankkunde i Helsinki slipper for negative renter, når en kunde i København skal betale for at have penge stående i banken?

(12:13) Boligmarkedet er glohedt i øjeblikket, og det betyder, at flere danskere får mod på at sælge deres bolig selv på de sociale medier såsom Facebook uden om ejendomsmæglerne for at spare tusindvis af kroner i salær. Er ejendomsmæglerne ved at blive udkonkurreret af de sociale medier?

(20:40) Onsdag kunne det norske lavprisflyselskab Norwegian fortælle, at det efter at have balanceret på randen af konkurs gennem flere år, nu er reddet. Selskabet har barberet 65 mia. norske kr. af sin gæld, og samtidig har man fået en række pengestærke investorer med ombord. Men hvad nu? Er Norwegian virkelig reddet? Og hvilken fremtid venter der nu Norwegian?

(31:00) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Public affairs-rådgiver Lars Nielsen, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, chefredaktør Steen Rosenbak og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Læs også