Podcast

Podcast: Historisk slagsmål mellem landets topøkonomer, hamsterhjulet Deloitte og fremtidens bilsalg

Ugens panel består af Jonas Schrøder, kommunikationschef i Rema 1000, Gitte Lillelund Bech, partner i Advice og tidligere minister, samt kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:12) Det glohede boligmarked har udløst et historisk slagsmål mellem Nationalbanken og De Økonomiske Vismænd. Tidligere i år opfordrede Danmarks Nationalbank kraftigt til et politisk indgreb, der skulle lægge låg på husprisernes himmelflugt. Men i denne uge kom De Økonomiske Vismænd så på banen med en ny rapport om dansk økonomi, der går stik imod Nationalbankens anbefalinger.

(10:15) Revisionskæmpen Deloitte fortæller nu, at de siger nej til kunder i et forsøg på at fjerne presset fra medarbejdernes skuldre. Henrik Wellejus, chef for Deloittes store revisionsben, sammenligner selv Deloitte med et hamsterhjul, hvor de ansatte bryder sammen under presset. Hvad siger det om arbejdskulturen i Deloitte?

(21:58) Fremtidens bilmarked står foran en kæmpe revolution. Årsagen er, at allerede om få år kan de traditionelle bilforhandlere være fortid. I stedet skal vi vænne os til at købe biler på nettet. Hvordan efterlader det bilbranchen? Og hvad betyder det for os som forbrugere?

(32:10) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Jonas Schrøder, kommunikationschef i Rema 1000, Gitte Lillelund Bech, partner i Advice og tidligere minister, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Læs også
Top job