Podcast

Podcast: Gennembrud for Grundfos-arvingen, tronskifte i Lego-familien og er klimatoget kørt?

Ugens panel består af adm. direktør i IT-Branchen Natasha Friis Saxberg, erhvervssociolog og forfatter Rikke Østergaard og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:05) Har Grundfos-arvingen fået sit gennembrud?

Det er kun et år siden, at Poul Due Jensen, barnebarn af Grundfos-stifteren af samme navn, satte sig i spidsen som adm. direktør for pumpeselskabet.

Tirsdag i denne uge kunne Grundfos så levere det bedste halvårsregnskab nogensinde. Er det et gennembrud for Poul Due Jensen? Og hvad er risikoen ved at være topchef, når man er barnebarn af stifteren?

(15:20) Ugens undren: Er klimatoget kørt?

Kører erhvervslivets store klimasatsninger for sent fra stationen? Rapporten fra FN’s klimapanel, der kom i starten af august, er ikke opmuntrende læsning i forhold til Paris-målene. Samtidig kniber det med at få de små og mellemstore virksomheder med på klimavognen.

(29:10) Tronskifte i Lego-familien.

Et generationsskifte er på vej i Lego-familien Kirk Kristiansen. Kjeld Kirk Kristiansen stopper nemlig som formand i familiens holding- og investeringsselskab Kirkbi i foråret 2023. Posten som formand bliver overtaget af sønnen Thomas Kirk Kristiansen.

Hvor efterlader det Lego-familien? Og hvem er Thomas Kirk Kristiansen overhovedet?

(38:50) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Adm. direktør i IT-Branchen Natasha Friis Saxberg, erhvervssociolog og forfatter Rikke Østergaard, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Læs også
Top job