Podcast

Podcast: Millionbonus til magtfuld ølkonge, slagsmål om aktieskatten og skal SAS nu være et lavprisselskab?

Ugens panel består af kommunikationschef i Rema 1000 Jonas Schrøder, virksomhedsredaktør Søren Linding og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:00) Skal SAS være et lavprisselskab?

SAS skal være i stand til at konkurrere med de fremadstormende lavprisselskaber. Det fastslår Anko van der Werff, nytiltrådt koncernchef i SAS. Kommer kursændringen for sent? Og er det den rigtige strategi?

(13:30) Millionbonus til Harboes magtfulde ølkonge.

Den magtfulde formand i Harboes Bryggeri, Bernd Griese, har i løbet af de seneste år været omdrejningspunktet for flere skandalesager. Nu er en ny opstået.

Berlingske har nemlig afsløret, at Bernd Griese tog 4,2 mio. kr. med sig, da han i efteråret 2019 overlod direktørposten til sin datter, selvom bryggeriet på det tidspunkt befandt sig i store økonomiske problemer.

(27:40) Regeringen vil hæve aktieskatten.

Skattegevinster skal fremover beskattes hårdere, hvis det står til regeringen. Det fremgår af det reformudspil, som regeringen præsenterede tirsdag.

Det har allerede fået Dansk Aktionærforening, Cepos og dele af erhvervslivet til at fare i flint. Har erhvervslivet en pointe? Eller er det ren klynk, når aktiemarkederne samtidig buldrer frem?

(36:50) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Kommunikationschef i Rema 1000 Jonas Schrøder, virksomhedsredaktør Søren Linding, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også
Top job