Podcast

Podcast: Kasi-Jespers smykke-deroute, kan Lars Løkke komme i Folketinget og er øremærket barsel en god idé?

Ugens panel består af kommunikationsrådgiver Astrid Haug, public affairs-rådgiver Lars L. Nielsen og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:10) Kasi-Jespers smykkeeventyr går op i røg.

Jesper Nielsen – også kendt som Kasi-Jesper - har fyret samtlige fastansatte medarbejdere og tusindvis af provisionsaflønnede sælgere kaldet ambassadører i en organisation, der under navnet Jesper Nielsen har solgt smykker i store dele af verden, herunder Europa, USA og Australien.

Nu er samarbejdet afbrudt, hvilket har efterladt tusindvis af rasende smykkesælgere.

(14:40) Er øremærket barsel til mænd en god idé?

Arbejdsmarkedets parter i form af FH og Dansk Arbejdsgiverforening har lavet en aftale om, at der skal øremærkes 11 ugers barsel til både far og mor – hvis der vel og mærke kan findes et flertal i Folketinget. Men er det en god idé - og hvad siger man til det i erhvervslivet?

(30:10) Kan Lars Løkke Rasmussen erobre midten i dansk politik?

Lars Løkke Rasmussens parti Moderaterne har opnået mere end 20.182 godkendte vælgererklæringer og har dermed indsamlet nok til at blive opstillet til næste folketingsvalg.

Har Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne en fremtid i dansk politik? Og hvordan ser man på Lars Løkkes politiske projekt i dansk erhvervsliv?

(40:00) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Kommunikationsrådgiver Astrid Haug, public affairs-rådgiver Lars L. Nielsen, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også